Sastojci:
Pakovanje povrća za rusku salatu, 150 g posnije šunke, 150 g mariniranih šampinjona, 200 g pavlake sa 12 % mlečne masti, kalijumova so i biber po ukusu, 1 kuvano jaje.
ISPROBAJTE I… Mediteransku salatu
Način pripreme:
Povrće skuvajte pa ga ocedite i ohladite. Za to vreme iseckajte šunku i šampinjone, te ih sjedinite s ohlađenim povrćem. Dodajte pavlaku i začine, a zatim narendajte jaje preko salate.
Nutritivna vrednost za porciju od oko 30 g: oko 40 kalorija, 2 g proteina, 1,6 g masti, 1,5 g ugljenih hidrata.
VIŠE SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA DIJABETES!
PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: https://www.facebook.com/Magazin-Dijabetes
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net