Sastojci za dve porcije:
kašika ekstradevičanskog maslinovog ulja
dva čena belog luka
manja glavica crnog luka
dva jajeta
kašičica mlevene kurkume
pola kašičice kima u prahu
biljni začin, po ukusu
ISPROBAJTE I… Kajganu od jaja i tofu sira
Priprema:
Na zagrejano maslinovo ulje izručite sitno isečene beli i crni luk. Dinstajte ih na umerenoj temperaturi dok ne omekšaju, a zatim im dodajte ulupana jaja i začine. Sve promešajte i pecite oko tri minuta s jedne pa s druge strane.
Nutritivna vrednost po porciji: oko 270 kalorija, 13,4 g proteina, 11,7 g masti, 6,5 g ugljenih hidrata.
VIŠE SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA DIJABETES!
PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: https://www.facebook.com/Magazin-Dijabetes
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net